Kategorier
El

Behovet av måttanpassade rullgardiner

Det är lätt att glömma bort att huset man ska köpa kanske är byggt med omöjliga mått. Men det mesta går att lösa, som t ex att köpa måttanpassade rullgardiner.

Lyckan var fullständig i den lilla lägenheten i stan. Anna och Kristoffer hade precis fått ett samtal från mäklaren. Efter ett långt budande hade de till sist vunnit och fått sitt älskade hus på landet. Nu skulle det fixas med pappersexercisen. Den egna lägenheten hade de redan en köpare på så flytten kunde ske snart.

Så kom dagen då de fick nyckeln och kunde för första gången åka till huset. Anna hade tagit med måttband för att mäta fönster. Nu ville hon komma igång. De hade bestämt att sovrummet skulle få rullgardin då det låg så att solen kom in direkt på morgonen och skulle väcka dem även de dagar de fick sova länge.

Måttanpassade rullgardiner en smart lösning

När hon senare sitter och tittar på gardiner och rullgardiner inser hon att de måtten hon har på pappret inte är de normala. Det är helt hopplöst att hitta en enda gardin som passar. Men så kommer hon in på en sida där man kan köpa måttanpassade rullgardiner. Genast började hon leta efter den färg hon ville ha.

Bara en vecka senare kom rullgardinerna på posten. Ivrig hämtade hon dem och bad Kristoffer att komma och hjälpa henne så att de hamnade rätt. Båda var ivriga att se hur de fungerade efter att ha vaknat i ottan varje dag sedan de flyttat in. Den kvällen gick de och lade sig tidigt, som att de inte kunde bärga sig.