Om oss

Som erfarna elektriker så hoppas vi genom den här sidan kunna nyansera bilden av vårt arbete. Vi upplever nämligen att det finns ganska många frågetecken om vad vi gör och varför man måste anlita vår yrkesgrupp i samband med installationer och annat som rör elektricitet. Till skillnad mot många andra yrken så finns det krav på att du som lekman ska anlita oss som professionella och behöriga elektriker.

Många väljer att se detta som en utgift snarare än en investering: man anser att det jobb vi gör blir både dyrt och onödigt sett till att man hade kunnat göra det själv. Det handlar dock om att vi, genom vårt jobb, kan rädda liv. Både direkt och sett till framtiden.

De flesta bränder som äger rum i Sverige har felaktigt dragen el – fulel – som bakomliggande orsak. Detta är tyvärr även något som vi ser en ökning i. Många väljer att chansa. Man hittar en video på youtube och man kör igång. Livsfarligt!

Vi vill genom konkreta exempel, goda råd och förklaringar om hur vi arbetar visa på varför det finns så tydliga lagar och regler gällande vår yrkesgrupp. Det handlar inte om att vi tar betalt för att jäklas, det handlar om att vi genomför ett jobb enligt konstens alla regler. Ett jobb som kan rädda liv och som dessutom kan spara pengar åt dig på sikt. Välkommen till vår sida.