Kategorier
El

Elektriker kommer med mera ledig tid i Stockholm

Det finns elarbeten man inte får göra på grund av säkerhetsskäl. Sen finns de saker man får göra men kanske hellre överlåter till en elektriker i Stockholm.

I alla år hade Erik varit den som stått för efterjobbet vid alla middagar. Det vill säga disken. Vid små sammankomster var det helt okej men vid de större familjehögtiderna som påsk, jul och födelsedagar var det en helt annan femma. Hårt arbete även om det kunde vara skönt att få komma ifrån en stund.

Samtidigt tyckte han att det kändes onödigt att skaffa en diskmaskin. Det fanns så många andra hål att stoppa pengarna i. Som exempelvis nya vinterkläder till barnen och nya däck till bilen. En diskmaskin skulle bli dyrt, och sedan tillkom en elektriker som skulle installera underverket enligt konstens alla regler.

Elektriker ordnar disken

Anders fru Erika visste att maken skulle bli glad om de skaffade diskmaskin. Men han var för snål för att investera i något som mestadels skulle användas av honom själv. Men även hon var trött på att han alltid stod i köket och diskade så hon tog saken i egna händer och letade rätt på en elektriker i Stockholm.

Hon bokade in elektrikern och fick tips om var hon kunde hitta en bra diskmaskin. Allt gick snabbt och några dagar senare när Anders kom hem från jobbet såg han genast den nya blanka diskmaskinen. Utan att han kunde hindra dem kom tårarna. Vilken fin fru han hade som som gett honom en fin gåva, nämligen mer tid att tillbringa tillsammans med henne.

Läs mer om elektriker på denna sida: https://www.el-teleteknik.com/